phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

Personvern

Informasjon om Funkwebs behandling av personopplysninger, inkludert rett til innsyn. Funkweb er et attføringsfirma som jobber for et varmere og mer inkluderende arbeidsliv.

Behandling av personopplysninger
Formålene for Funkwebs behandling av personopplysninger er vanligvis å håndtere henvendelser fra deg eller å kunne gi deg en tjeneste eller produkter som du har bedt om, men kan også være at vi ønsker å kommunisere bedre med deg og for å forbedre våre produkter, tjenester eller markedsføring.

Behandling av personopplysninger
Behandling av personopplysninger skjer innenfor rammen av gjeldende norsk lov og forskrift. Det rettslige grunnlaget vil være enten at

  • behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale med deg, å utføre gjøremål i forkant av slik avtale eller for at Funkweb skal oppfylle en rettslig forpliktelse.
  • du har gitt oss et særskilt samtykke til en nærmere angitt type behandling, som for eksempel å abonnere på vårt nyhetsbrev.
  • at Funkweb har en legitim interesse i en type bruk, og som vi antar at du synes er akseptabel blant annet på bakgrunn av din kontakt med oss. Det er aktuelt i tre typer tilfeller:
    - Dersom du har samtykket til å motta tilbud eller nyhetsbrev fra Funkweb, vil vi kunne foreta en personlig tilpasning av slike henvendelser for å drive markedsføring som oppleves relevant av mottakerne.
    - Dersom du har samtykket til å motta tilbud eller nyhetsbrev fra Funkweb, så kan vi bruke e-postadressen og en opplysning fra din kontakt med oss, for å tilpasse visning av annonser til deg eller andre på tredjepartsnettsteder (for eksempel Facebook).
    - Du vil gis mulighet til bort slik bruk av personopplysninger om du foretrekker det.

Sletting og anonymisering
Vi vil slette personopplysninger når vi har håndtert din henvendelse, oppfylt avtalen eller vår rettslige forpliktelse. Opplysninger som vi bruker til markedsføringsformål, vil vi slette du ber oss om det.

Alternativt til sletting, kan vi fjerne identifiserende opplysninger, slik at opplysningene ikke lenger kan knyttes til deg (anonymisering). Slik anonym informasjon kan vi bruke for å utarbeide analyser og statistikk, for å tilpasse og utvikle Funkwebs markedsføring og produkter i forhold til forbrukernes ønsker og behov.

Lagring av personopplysninger
Personopplysningene vil lagres på våre servere.

Kontakt
Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. om du vil ha innsyn i, få utlevert, korrigere eller slette personopplysninger som er lagret om deg. Du kan protestere mot, kreve begrensning av eller trekke tilbake samtykke til behandlingen av personopplysninger. For øvrig har du mulighet til å klage over behandlingen av personopplysninger til Datatilsynet.

Blå bakgrunnsdekpr
Blå kontakt oss knapp

Vi er stolte av å kunne presentere noen av våre kunder og samarbeidspartnere som er med på å ta et ansvar for et varmere og mer inkluderende arbeidsliv

Image is not available

Våre kunder og samarbeidspartnere

Loggo Aller gruppen
Logo finn.no
Logo Technogarden
Logo Sykehuspartner
Logo Glasspaper
Logo Jysk
Logo Deloitte
Logo pensjonistpartiet
Logo Lefdal
Logo KLP
Logo Europris
Logo Kiwi
Slider
En gate i oslo

Følg oss på sosiale medier

Følg oss på FacebookFølg oss på Facebook
Følg oss på FacebookFølg oss på Facebook
Følg oss på FacebookFølg oss på Facebook
Arrow
Arrow
Slider

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00