phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

MARTIN JOHNSEN

Martin CutProsjektleder/Karriereveileder

Ansvarsområde: Veileder AFT, Webproduksjon - kunder
Mobil: 91 75 88 03
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Martin leder produksjonsavdelingen i AFT og jobber med prosjektledelse, utvikling av nettsider, karriereveiledning og arbeidsledelse.

Martin har vært gründer og daglig leder i flere selskaper innen web og IT. Han har lang erfaring med planlegging og utvikling av store web- og IT-prosjekter, prosjektledelse, utvikling av nettsider, kundekontakt og salg av webløsninger. Martin har også erfaring fra konsulentbransjen (HR) og har jobbet som kursinstruktør innen emner som Positiv Tenkning, Lær og Lære og salg/service. Han har utdanning og erfaring som offiser i forsvaret og utdannelse fra Varehandelens Høyskole.

Martins brede og dype kompetanse inne både IT, Web og HR gjør han til en ressurs for både ansatte, kunder og deltakere. Han har en egen evne til å forklare kompliserte emner på en lettfattelig måte og med sin rolige og trygge væremåte får man straks følelsen av å være i gode hender.

 

Sykler Oslo
Image is not available

"Suksess for alle"-dag

Sett av én dag til å gi flere sjansen i arbeidslivet!

Slider
En gate i oslo

Følg oss på sosiale medier

Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Slider

om oss full 2200

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00