phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

SIMEN LARSEN

Simen LarsenTittel: HR-rådgiver/inkluderingsveileder
Mobil: 472 80 586
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansvarsområde: Karriereveiledning, arbeidsinkludering, praksisplasser og rekruttering, kontakt med næringslivet og offentlige instanser

Simen har jobbet som HR-rådgiver i FunkWeb siden 2016, og bistått jobbsøkere i NAV-tiltakene Oppfølging og AFT. Simen bidrar til arbeidsinkludering gjennom samarbeid med både jobbsøker og arbeidsgiver. Simen bidrar til dialog og refleksjon rundt din jobbsituasjon og kan bistå deg inn i et varig arbeidsforhold. Er målrettet og løsningsorientert for å kunne hjelpe deg til å nå dine mål raskt. Simen har god kjennskap til arbeidsgivers behov, og kan med denne kunnskapen bidra til å skape en god jobbmatch og mulighet for en fast jobb. I tillegg til å jobbe sammen i individuell veiledning, kan du delta på flere interne kurs innen jobbsøk og arbeidshelse som Simen holder.

Simen har master i Voksnes Læring: Rådgivning, organisasjonskultur, motivasjon og ledelse, og Bachelor i samfunns- og idrettsvitenskap: Trenerrollen, treningsledelse og idrettspsykologi. Med en videreutdanning fra Friskakademiet har Simen spesialisert seg i arbeidshelse. 

En gate i oslo
Side 1 følg oss

Følg oss på sosiale medier

Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00