phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

Suksesshistorier

Christian Myhrvold, avdelingsleder Informasjonsteknologi og medieproduksjon, Kuben vgs.

"Avdeling for Informasjonsteknologi og medieproduksjon på Kuben videregående skole har satt stor pris på samarbeidet vi har hatt med FunkWeb det siste året. Det å påta seg å ta imot en kandidat fra FunkWeb var både ukjent og skummelt for oss. Her har vi opplevd en stor trygghet i den profesjonelle støtten både vi som bedrift og kandidaten har fått underveis. Ryddige kontrakter og rutiner kombinert med kompetente folk fra FunkWeb som følger opp, gjør at vi mer enn gjerne tar imot flere kandidater i fremtiden. Takk for et meget godt samarbeid om en meget viktig jobb!"


Johnny André Bromberg Wendel, Rema 1000

"Gjennom lengre tid har vi samarbeidet med FunkWeb rundt rekruttering og utprøving av arbeidstakere gjennom praksisordning. På denne måten har de potensielle arbeidstakere fått prøve ut om de trives med yrket og miljøet. Som arbeidsgiver har vi fått prøvet ut motivasjon til praksiskandidat mot serviceyrket. Vi har hatt mye glede av dette samarbeidet i ansettelseseprosessene."


Anne Mette Braathen, kontorleder, Wordtec

"Vi har samarbeidet med FunkWeb siden august 2021 og er veldig fornøyd med både praksiskandidat og oppfølging.  Vi opplever dem som profesjonelle og dyktige, og kan trygt anbefale flere å bli samarbeidsbedrift. Å ta samfunnsansvar er givende og gjøres enkelt med tilretteleggingen fra FunkWeb."


“Lønnen er bare en bonus - gevinsten er å ha kommet til riktig sted”

“Lønnen er bare en bonus - gevinsten er å ha kommet til riktig sted”

Etter mange år med mye jobbing og høyt aktivitetsnivå, fikk Kjell Odin hjerteinfarkt. I forbindelse med dette fikk han også diagnosen Aspergers syndrom. Dette krevde omlegging av både livsstil og karriere. 


Knut Erik Aas, Daglig leder ved Sagene Torshov Seniorsenter:

"Vi har samarbeidet med FunkWeb i over to år og har gode erfaringer, både med praksisdeltakerne som har blitt utplassert og oppfølgingen fra tilrettelegger".


Rolf Nævra, Technogarden AS

"Technogarden AS setter stor pris på samarbeidet med FunkWeb. Vi har mottatt gode kandidater fra FunkWeb, både kandidater som har gjort en verdifull innsats hos oss, og også kandidater vi har kunnet anbefale videre til våre oppdragsgivere. FunkWeb er flinke til å kartlegge kandidatenes kompetanse, koble dem til riktige roller og stillinger og veilede dem i møte med nye arbeidsgivere og muligheter. Samtidig ivaretar de oss som arbeidsgiver og samarbeidspartner på en meget god måte."


Heidi Hovland Bergfald, Generalsekretær i Veteranforbundet SIOPS:

"Flere dyktige Funkweb-kandidater har bidratt med verdifullt arbeid innen IT, nettsider og merkantile oppgaver i Veteranforbundet SIOPS. Det er veldig fint å få bidra til å gi mennesker som står utenfor arbeidslivet en sjanse, i tillegg til at de får verdifull arbeidserfaring. Samtidig er det også nyttig for oss å få utført arbeidsoppgaver som vi har behov for i vår organisasjon. Hovedingrediensen i suksessoppskriften er Funkwebs tydelige ekspertise på et velfungerende trekantsamarbeid: arbeidstaker-arbeidsgiver-tilrettelegger.”


Vibeke Christiansen, Aller Media AS:

”Aller Media AS er et av Norges eldste og mest tradisjonsrike forlag. Vi er opptatt av å ta samfunnsansvar og har gjennom vårt samarbeid med Funkweb hatt anledning til å være en arbeidspraksisbedrift. For oss har dette vært en positiv opplevelse. Funkweb tar den formelle biten med skjemaer og oppfølging av den enkelte og er svært profesjonelle. Aller Media AS tar praksisbiten og den daglige jobbtreningen. Det å være arbeidspraksisbedrift har gjort noe med oss. Vi ser at vi kan bidra og kandidatene har vært både motiverte og interesserte. Det at Funkweb kjenner kandidatene gjør at vi har klart å optimalisere mulighetene for å få rett person på rett plass. Aller Media er glade for å kunne bidra i prosessen med å få mennesker med ulike utfordringer inn i jobbmarkedet og ser at dette er noe vi vil fortsette med i tiden fremover."


Marthe Slaatsveen, Produktsjef i FINN.no

"Vi har hatt en utvikler fra FunkWeb på praksisplass hos oss på FINN.no siden mars 2015. Han er en engasjert og god utvikler, som raskt ble en naturlig del av teamet og gjengen. Samarbeidet med FunkWeb fungerer utmerket, og er på ingen måte tidkrevende for oss å følge opp. Jeg opplever at vi har en åpen tone, hvor alle er interessert i at praksisplassen skal fungere for begge parter. Det er givende å følge den faglige og personlige utviklingen til kandidaten, og vite at vi er med å hjelpe et menneske tilbake til arbeidslivet. Jeg kan varmt anbefale Praksisordningen til andre selskaper."

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00