phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

Programmering og Utvikling

webutviklingVi tilbyr både utvikling av nye løsninger og skreddersøm av eksisterende systemer. Det kan være svært mye å spare på å gjøre ting lettvint!

Eksempler på ting vi utvikler

  • Komponenter, moduler og plugins til Joomla og WordPress (PHP, Javascript, HTML5, CSS)
  • Selvstendige applikasjoner og programmer (C/C++, Python, Java)
  • Webplatform-løsninger (PHP, Javascript, HTML5, CSS, Python, Ruby)
  • Databaseverktøy (MySQL, Oracle, Postgresql)
  • CRM (kundehåndteringssystem) og faktureringssystem
  • Interne verkøy for din bedrift (intranett, timeregistrering, fillagring, kommunikasjonsverktøy)
  • Automatiseringsverktøy (både server- og tjenerapplikasjoner)

Skreddersøm

Vi kan skreddersy funksjonalitet på din nettside etter dine behov. Har du en komponent som gjør nesten det du vil kan vi skreddersy denne for deg. Har du administrative oppgaver du syns tar litt for lang tid? Vi kan hjelpe dere med å gjøre ting enklere, eller enda bedre, automatisere det?

Utvikling

Vi utvikler verktøy helt etter dine behov. Trenger du et skreddersydd bestillingssystem for dine kunder, et eget kundebehandlingssystem, eller kanskje noen interne administrative verktøy for din bedrift? Vi har lang erfaring med å utvikle komponenter, plugins og komplette webverktøy!

Prototyper/konseptutvikling

Har du et problem du ikke er helt sikker på om kan løses? Vi kan komme med et uforpliktende tilbud med forslag på løsning! Vi kan utvikle prototyper, så du kan se akkurat hvordan systemet kan løse dine behov. Vi har lang erfaring på å løse problemer innen mange bransjer, og kan derfor ofte finne kreative løsninger på vanskelige problemstillinger.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Emneord: Joomla, Programmering, Webutvikling, Joomla Plugin, CSS, Javascript, Wordpress, HTML5, Joomla template, MySQL, PHP

Maria Dahl

Møtet med Funkweb var preget av høy kompetanse, effektivitet, økonomisk balanse og kvalitet.

Møtet med Funkweb var preget av høy kompetanse, effektivitet, økonomisk balanse og kvalitet. Arbeidet ble utført raskt og kyndig, og de tilpasningene vi trengte ble utført med en gang.

Møtet med Funkweb var preget av høy kompetanse, effektivitet, økonomisk balanse og kvalitet. Arbeidet ble utført raskt og kyndig, og de tilpasningene vi trengte ble utført med en gang. Prisen var svært rimelig, uten at det gikk ut over kvaliteten. Vi er svært fornøyde med prosessen, og brukerne våre gir gode tilbakemeldinger på resultatet. Det er ingen tvil om at vi kan anbefale FunkWeb på det varmeste!

Anførselstegn
Anførselstegn
Slider

Følg oss på sosiale medier

Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Slider

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00