phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

FunkWeb tar inkluderende arbeidsliv på alvor

FunkWeb - Suksess for alle har som formål å bidra til et varmere og mer inkluderende arbeidsliv. 

I Jeløya-plattformen som ble framlagt i 2018 inviterte regjeringen til en inkluderingsdugnad, hvor de ønsket et felles samfunnsoppdrag for å få flere personer ut i jobb. De ba både offentlig og privat sektor til en felles innsats med mål om at arbeidstakere og arbeidsgivere skulle skape et inkluderende arbeidsmiljø hvor verdien av samarbeidet sto høyt.  

Vi hos FunkWeb setter dette oppdraget høyt, noe vi ser resultatene av hver dag i lokalene våre. Vi fokuserer i stor grad på å hjelpe IT-personer til å se mulighetene sine, samtidig som vi gir dem mulighet til videreutdannelse hos oss gjennom både videokurs og praktiske oppgaver. 

Vår intensjon er at arbeidsinkludering skal tilføre noe av verdi for alle parter - både arbeidsgiver og arbeidstaker. For en arbeidssøker betyr det å ha en jobb økt livskvalitet. De får bruke sin kompetanse og føler at de bistår med noe positivt til samfunnet. For arbeidsgivere er det å inkludere mennesker som står utenfor en fin måte å ta sosialt ansvar og samtidig få tilgang til ressurspersoner for bedriften.

En satsing hos oss er nettbutikken Sportsmate.no, hvor vi selger nisjeprodukter som rulleskiene Skike og turskøyter, samt tilbehør. Vi inkluderer deltakerne i ordrebehandling, markedsføring, koding og andre oppgaver knyttet til driften av denne websiden. Så når du kjøper et produkt hos oss, får du ikke kun et sportsprodukt av høy kvalitet - du bidrar samtidig til at enda flere får muligheten til å prøve seg i arbeidslivet, samt å utnytte og utvikle sitt potensiale.

Vi inviterer til samarbeid med privat og offentlig arbeidsliv om å gi folk en sjanse til å få jobbe. Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om hvordan vi kan samarbeide.

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00