phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

Nettmarkedsføring

nettmarkedsforingSørg for at nettsiden din blir funnet av andre!

På internett er konkurransen stor om å komme høyt opp i søkemotorer som for eksempel Google og Yahoo. Ved å være blant sidene som vises på førstesiden i søkemotorer, øker sjansen for at brukeren finner din side.

FunkWeb hjelper deg med din markedsføring på nett ved å melde opp siden din i flere hundre søkemotorer og kataloger. Vi hjelper deg å sette sammen din ”marketing mix” ut fra dine behov og budsjetter.

Enten du selger varer eller tjenester bør du ha en klar strategi for hvordan du skal bruke internett til å fremme salg av dine varer og/eller tjenester.

Hvilke virkemidler kan du bruke?

Det finnes svært mange virkemidler som faller inn under betegnelsen markedsføring på nett. De vanligste er:

  • Søkemotoroptimalisering (SEO). Arbeid med innhold og teknisk tilrettelegging av sidene for å komme høyest opp på søkemotorenes resultatliste.
  • Katalogoppføringer. En oppføring under bransje og nøkkelord. Det finnes både betalings- og gratisvarianter. Vi hjelper deg med å styre hvilke kataloger du bør velge samt hvilken pakke som er mest lønnsom for deg.
  • Bannerannonsering. Annonser på andre nettsider som lenker til din side.
  • Klikkampanjer/pay per click. Annonser på søkemotorer der man betaler for hvert klikk. Den vanligste her er Google Ads, men også Microsoft/Yahoo og mange andre søkemotorer og store nettsider har tilsvarende tjenester.
  • Sosiale medier. Nettsider som Facebook og Twitter blir mer og mer vanlig å bruke som markedsføringskanaler. Ikke bare i forhold til betalt annonsering, men også gjennom aktiv publisering av innhold.
  • Landingssider. Landingssider er helt spesielle sider som er laget for å promotere en helt spesiell kampanje, produkt eller tjeneste.
  • Mikrosider. Mikrosider er mini-nettsider som fokuserer på bestemte produktområder eller utvalg av tjenester.
  • Statistikk og analyse. Vet du hvor mange som besøker nettsiden din? Vet du hvor de kommer fra? Vet du hva de har søkt på for å komme dit?
  • Konvertering til kunde. Du har (via virkemidler som nevnt ovenfor) klart å få interesserte besøkende til websiden din. Hva nå? Hvordan skal du få dem til å handle slik du ønsker?

Den viktigste kilden til god nettmarkedsføring er gode og funksjonelle nettsider med relevant innhold!

Ta kontakt med oss for en utforpliktende prat!

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00