phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

Oslo by night
Slik hjelper vi deg til jobb

Slik hjelper vi deg til jobb

Bli en profesjonell jobbsøker!

FunkWeb - Suksess for alle har som formål å bidra til et varmere og mer inkluderende arbeidsliv. 

I Jeløya-plattformen som ble framlagt i 2018 inviterte regjeringen til en inkluderingsdugnad, hvor de ønsket et felles samfunnsoppdrag for å få flere personer ut i jobb. De ba både offentlig og privat sektor til en felles innsats med mål om at arbeidstakere og arbeidsgivere skulle skape et inkluderende arbeidsmiljø hvor verdien av samarbeidet sto høyt.  

Vi hos FunkWeb setter dette oppdraget høyt, noe vi ser resultatene av hver dag i lokalene våre. Vi fokuserer i stor grad på å hjelpe IT-personer til å se mulighetene sine, samtidig som vi gir dem mulighet til videreutdannelse hos oss gjennom både videokurs og praktiske oppgaver. 

Vår intensjon er at arbeidsinkludering skal tilføre noe av verdi for alle parter - både arbeidsgiver og arbeidstaker. For en arbeidssøker betyr det å ha en jobb økt livskvalitet. De får bruke sin kompetanse og føler at de bistår med noe positivt til samfunnet. For arbeidsgivere er det å inkludere mennesker som står utenfor en fin måte å ta sosialt ansvar og samtidig få tilgang til ressurspersoner for bedriften.

En satsing hos oss er nettbutikken Sportsmate.no, hvor vi selger nisjeprodukter som rulleskiene Skike og turskøyter, samt tilbehør. Vi inkluderer deltakerne i ordrebehandling, markedsføring, koding og andre oppgaver knyttet til driften av denne websiden. Så når du kjøper et produkt hos oss, får du ikke kun et sportsprodukt av høy kvalitet - du bidrar samtidig til at enda flere får muligheten til å prøve seg i arbeidslivet, samt å utnytte og utvikle sitt potensiale.

Vi inviterer til samarbeid med privat og offentlig arbeidsliv om å gi folk en sjanse til å få jobbe. Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om hvordan vi kan samarbeide.

phone72 gulTlf: 23 05 87 10

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet nedenfor så tar vi kontakt så snart som mulig.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Geir Ivar Nordli

Tittel: HR-rådgiver/inkluderingsveileder
Mobil: 400 64 498
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ansvarsområde: Karriereveiledning, arbeidsinkludering, praksisplasser og rekruttering, kontakt med næringslivet og offentlige instanser.

Geir har lang næringslivserfaring, og et stort nasjonalt og internasjonalt nettverk. Som leder av flere bedrifter har han også fått bred erfaring med personal, administrasjon, organisering, utvikling og omstillingsprosesser. De siste årene har Geir jobbet som karriereveileder hvor han har brukt sine egenskaper gjennom å bidra til at deltakere kommer raskt ut i jobb, og får den nødvendige støtte og oppfølging i prosessen. 

Funkweb har som første bedrift i Norge, fått SEQF-sertifisering

SEQF sertifisering FunkWeb Hovedformålet med SEQF er å forbedre tjenester som gis til utsatte/vanskeligstilte/funksjonshemmede arbeidssøkere, arbeidstakere og deres arbeidsgivere gjennom et kvalitetsverktøy for Supported Employment-tjenester.

Kvalitet er en av kjerneverdiene i strategien til EUSE (European Union of Supported Employ-ment). Kvalitetsmessig utføring av SE fører til bedre resultatoppnåelse for brukere av SE-tjenester.

For å nå målene en SE-tilbyder setter seg, er det viktig at alle ansatte opplever at de er involvert i kvalitetsstyringen av tilbudene, men om man skal implementere kvalitetsverktøyet på en vellykket måte, er ledelsens engasjement et av de viktigste kriteriene. Ledelsen har en sentral rolle i utviklingen og igangsettingen av tjenester av høy kvalitet.

“Supported Employment-organisasjoner har ledere som støtter opp under verdiene og prinsippene i SE. De fremstår som rollemodeller, de inspirerer og sørger for at SE-organisasjonen lykkes over tid."

Funkweb er et attføringsfirma som jobber for et varmere og mer inkluderende arbeidsliv. Vi tar ansvaret for behandlingen av personopplysningene dine seriøst, og lover å behandle dem på en sikker måte.

Funkwebs nettsteder bruker informasjonskapsler og lignende teknologier som lagres på PCen, mobiltelefonen eller nettbrettet ditt, vanligvis gjennom bruk av en nettleser. Informasjonskapsler benyttes bl.a. for å gi besøkende tilgang til ulike nettstedfunksjoner, skille de besøkende på nettstedet fra hverandre, analysere hvor godt nettstedet og nettjenestene våre fungerer, og for å kunne benytte brukertilpasset, interessebasert annonsering. Dette innebærer større eller mindre grad av bruk av personopplysningene til nettsidebrukerne – som beskrevet nedenfor – og hjelper oss å forbedre nettstedet og gjøre vår digitale kommunikasjon mer relevant for mottakerne.

Besøkende kan frivillig velge å godkjenne bruk av informasjonskapsler, gjennom innstillinger i nettleseren. Du kan endre innstillingene i nettleseren slik at du enten blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Du kan også slette informasjonskapsler når som helst ved å gå til innstillingene i nettleseren din. Hvordan dette gjøres avhenger av hvilken nettleser du bruker. Les på «innstillinger/alternativer for internett/personvern» eller tilsvarende meny i din nettleser for å få nærmere instruksjoner om hvordan din nettleser fungerer. Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan du påvirke funksjonaliteten på vårt, så vel som andre nettsteder.

En gate i oslo
Side 1 følg oss

Følg oss på sosiale medier

Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00